Μεμβράνες αλλαγής Χρώματος – Car Wrapping

Ήρθε η στιγμή για μια ανανέωση στο αυτοκίνητό σας; Η αλλαγή χρώματος είναι η ιδανική επιλογή για να του δώσετε ένα νέο στυλ που θα το κάνει να ξεχωρίζει.

Στην TOPMODS χαρίζουμε μια ανανεωμένη εμφάνιση στο αυτοκίνητό σας με την ευρέως γνωστή τεχνική του Car Wrapping.

Ντύνουμε το αυτοκίνητό σας με νέο χρώμα, προσφέροντάς του την προσωπική σας πινελιά με τρόπο που εντυπωσιάζει.

Χωρίς να παρέμβουμε στην εργοστασιακή μορφή του, εφαρμόζουμε αυτοκόλλητες μεμβράνες βινυλίου στο χρώμα που σας αρέσει και στα μέρη που επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε είτε το ολικό ντύσιμο, είτε το μερικό σε σημεία όπως τον ουρανό, τους καθρέπτες, το καπό κλπ. Δίνουμε πάντα μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια για να είμαστε βέβαιοι ότι κάθε σημείο του αυτοκινήτου θα καλυφθεί τέλεια και το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι άψογο.

Με την τεχνική του Car Wrapping το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου σας, όχι μόνο παραμένει ανεπηρέαστο, αλλά προστατεύεται κιόλας αφού η μεμβράνη λειτουργεί σαν ασπίδα ενάντια στις εξωτερικές συνθήκες.

Έτσι, οποτεδήποτε θελήσετε να την αφαιρέσουμε, το αυτοκίνητό σας θα είναι ακριβώς όπως ήταν πριν.

Ψάχνω Μεμβράνες

shop location

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 π.μ – 5:00 μμ Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Κλειστά στις Επίσημες Αργίες

Ραντεβού

Γιατί TOPMODS

για car wrapping 

Στην TOPMODS μπορείς να έχεις δεις το αυτοκίνητό σου να έχει το χρώμα που φαντάστηκες.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, τοποθετούμε μεμβράνες αλλαγής χρώματος, αυτό μας δίνει την δυνατότητα το αυτοκίνητο να δουλεύεται μακριά από τον χώρο του συνεργείου και χωρίς να ανοίγουν οι πόρτες. Αυτό μας επιτρέπει να ολοκληρώνουμε το project χωρίς ανεπιθύμητη σκόνη η οποία πιθανόν να  έμενε κάτω από την μεμβράνη σας.

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες μεμβρανών