Μεμβράνες Προστασίας Χρώματος Xpel - PPF

Γιατί να αφήνετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας εκτεθειμένο στο πέρασμα του χρόνου και στις εξωτερικές ‘’απειλές’’, όταν μπορείτε να το προστατέψετε;

H TOPMODS και η εξαιρετικής ποιότητας XPEL ULTIMATE Plus & Stealth μεμβράνη, φροντίζουν γι’ αυτό! Πρόκειται για την πρώτη μεμβράνη πολυουρεθάνης που έχει την μαγική ικανότητα να επαναφέρεται μόνη της στην αρχική της κατάσταση. Θωρακίζει το σημείο στο οποίο τοποθετείται, προστατεύοντάς το από πιθανές φθορές που προκαλούνται κυρίως από πέτρες, θρύμματα, άμμο, κλαδιά και άλλες χημικές και οργανικές ενώσεις. 

Η αμερικανικής προέλευσης XPEL  συνδυάζει τέλεια την καθαρότητα, την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα για να προσφέρει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στο αυτοκίνητό σας και να διατηρήσει την λάμψη του αναλλοίωτη, με εργοστασιακή εγγύηση 10 ετών. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας υπόσχεται την άψογη εφαρμογή της μεμβράνης, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. 

Ψάχνω Μεμβράνες

shop location

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 π.μ – 5:00 μμ Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Κλειστά στις Επίσημες Αργίες

Ραντεβού

Σχετικά Projects

Γιατί TOPMODS

για μεμβράνες προστασίας χρώματος XPEL

Στην TOPMODS μπορείς να έχεις δεις το αυτοκίνητό σου να έχει το χρώμα που φαντάστηκες.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, τοποθετούμε μεμβράνες προστασίας χρώματος, έχουμε την δυνατότητα το αυτοκίνητο να δουλεύεται μακριά από τον χώρο του συνεργείου και χωρίς να ανοίγουν οι πόρτες. Αυτό μας επιτρέπει να ολοκληρώνουμε το project χωρίς ανεπιθύμητη σκόνη η οποία πιθανόν να  έμενε κάτω από την μεμβράνη σας.

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες μεμβρανών